Hoe werken wij?

Boekhoud sofware

Wij gebruiken de boekhoudsoftware van DAVILEX. Indien U die ook gebruikt is synchronisatie mogelijk. Als U gebruik maakt of wilt gaan maken van INFORMER sofware, ondersteunen wij deze sofware ook.

Aanleveren administratie

Er zijn verschillende manieren om de administratie bij ons aan te leveren

AFGEVEN VAN DE ADMINISTRATIE

U kunt Uw boekstukken wekelijks, maandelijks of 3 maandelijks bij ons afgeven om te boeken, bij voorbeeld door achter alle bankafschriften de af/bijgeschreven facturen te hechten en een kasstaat bij te voegen.

DOORMAILEN

Dat is de beste methode uw voordeel is dat U slecht alle binnengekomen stukken (Bankafschriften, Inkoop-Verkoopfacturen, aankoopbonnen) doormaild. Het beste gaat dat door alle documenten in te scannen (in PDF) en doormailen net wanneer U dat wilt het beste wekelijks. U kunt dan de originele behouden.

GEEN OF BIJNA GEEN AANLEVERING

Indien geen affiniteit heeft met administratieve handelingen kunt U er ook voor kiezen om ons als correspondentieadres te gebruiken zodat alle documenten bij ons binnen komen, U behoefd dan slechts de facturen van de verkopen en de kasstaat door te mailen, ook kunnen wij voor U de facturatie verzorgen.

PERSONEEL

Indien U personeel in dienst heeft kunnen wij ook de loonadministratie verzorgen, inclusief aangiften loonheffing en pensioenaanlevering

© www.mijn-eigen-website.nl (design)